ANEM AL JARDÍ BOTÀNIC

Els peixos de 4 anys hem anat al jardí botànic per a complementar els ensenyaments que hem fet a l’àrea de ciències naturals, i la visita consistia en un recorregut per a conéixer els arbres, les plantes i les seues característiques més predominants.

Alguns arbres els coneixíem anteriorment, i altres no, ja que són típics en altres llocs del món amb un clima diferent al nostre , per exemple trobem la palmera botella procedent de les illes del oceà índic, el bambú d’Àsia i el castanyer de Centreamèrica.

Hem gaudit molt pel contacte amb la natura, observat i tocat les diferents textures de les fulles i les escorces, i hem recollit llavors del camí. A més, hem experimentat l’olor que desprenen les plantes aromàtiques com el romer, l’ alfàbega o la menta.

Ens ha paregut molt interessant saber la utilitat de algunes espècies com el Bambú negre, que s’utilitza per a fabricar mobles; el Ginkgo, un arbre amb fulles en forma de papallona que en Xina fa molts anys s’utilitzaven per a pagar; i el Sabal, un arbre amb tronc molt gruixut i que al tocar-ho sona com un tambor, a causa de l’aigua que té dins.

Encara que som peixos, ens agrada molt la natura en la terra però no voliem deixar de visitar l’estany, on viuen els nostres amics de diferents colors.

Alumnes de 4 anys.