UN PASSEIG PER LA SABANA AFRICANA

Aquesta setmana, la classe dels peixos ha visitat Bioparc València, en el qual hem aprés més sobre la sabana africana, ambient en el qual ens hem centrat en aquesta visita i que es divideix al seu torn, en la sabana seca i la sabana subterrània.

D’una banda, la sabana seca representa zones àrides i dependents de pluges estacionals del nord de Kenya i Somàlia, en la qual trobem, per exemple, les zebres o els rinoceronts. En canvi, en la sabana subterrània es representa la vida subterrània, que juga un important paper ecològic ja que aquests caus serveixen de recer per a nombrosos animals. Alberga alguns animals com l’os formiguer, el porc espí, el ratolí espinós i la pitó de Seba.

Ens ha agradat molt visitar el Bioparc i esperem tornar molt prompte a visitar un altre dels seus ambients per a poder aprendre més sobre tots els animals que allí conviuen.

Alumnes/as de 3 anys.