UN PASSEIG PER MADAGASCAR

Aquesta setmana, la classe dels peixos ha visitat Bioparc València, en el qual hem aprés més sobre Madagascar, ambient en el qual ens hem centrat en aquesta visita. Però com va fer un dia de molta calor, alguns animals buscaven refugi i ombra davall dels arbres pel que només vam poder veure uns pocs de molt a prop: flamencs, lèmurs, cocodrils, goril·les, etc.

Així, que vam tornar a visitar la sabana africana, lloc que reuneix la major concentració de grans herbívors del planeta i on ocorren llargues migracions a la recerca d’aigua i aliment degut a les seues dues úniques estacions, l’estació seca i l’estació humida. Alguns animals que hem pogut veure en la sabana són: les zebres, les girafes, els estruços, els elefants, els rinoceronts, etc.

També, vam vore la sabana subterrània on es representa la vida subterrània, que juga un important paper ecològic ja que aquests caus serveixen de recer per a nombrosos animals. Alberga alguns animals com l’os formiguer, el porc espí, el ratolí espinós i la pitó de Seba.

Ha sigut un dia molt interesant i hem gaudit molt d’haver tingut l’oportunitat d’acostar-nos al coneixement del nostre entorn natural en primera persona, i poder experimentar-lo dins de la nostra pròpia ciutat.

Alumnos/as de 4 años.