ZOOLANDIA

La setmana passada vam ser a Zoolandia, una botiga prop de l’escola on podem trobar aliments i utensilis per a animals, ja que Manuela s’ha fet molt major i havíem d’agafar algunes coses per a la seua cura i alimentació.

Així que quan hi arribem, vam veure que havien molts animals, i vam voler observar-los de molt a prop pel cristall. Però el dependent va ser molt amable, ens va acompanyar i va atendre tot el recorregut i a més va traure a alguns d’ells de les seues casetes perquè poguérem tocar-los i veure’ls de més a prop com: una serp, un conill, un drac, i un fardatxo.

Però sense dubte, el més emocionant va ser quan Jose, el dependent, ens va ensenyar a una tortuga de terra molt gran i simpàtica que va estar acompanyant-nos durant tot el recorregut per la botiga. Tenia 10 anys i ens va explicar que estava tan gran perquè a diferència de les espècies de terra europees, estes no hibernen, per tant en menjar durant tot l’any estan en constant creixement.

A més a més, ens va ensenyar diversos tipus de tortugues de terra i d’aigua. Ens va contar que moltes d’elles són carnívores com Manuela i quan es fan molt grans necessiten moure’s i nadar en un entorn natural més idoni a les seues necessitats.

Més tard en arribar a l’escola, vam mostrar a les nostres companyes les granotes de 4 anys el que havíem comprat i els vam explicar totes les coses interessants que havíem aprés sobre Manuela i les seues cures.

«Manuelita vivía en Pehuajó

pero un día se marchó.

Nadie supo bien porqué

a París ella se fue

un poquito caminando

y otro poquitito a pie».

Alumnos/as de 5 años.