«LÙ»


La setmana passada vam tornar a un dels nostres llocs favorits: la sala «L’Horta».Esta vegada, hi vam a presenciar l’obra «LÙ».

«LÙ» (路) que significa camí en xinés tradicional, combina la dansa, l’enginy i l’audiovisual per a acostar-nos a la màgia i la poesia d’un món plàstic a partir de punts, línies i formes. Inspirat en les pintures d’estil puntillista de la japonesa Yayoi Kusama, ens endinsem en la dansa i les arts plàstiques per gaudir d’un espectacle màgic, creatiu i poètic.

En este espectacle, les nostres protagonistes són dues xiquetes que viuen en un lloc envoltat de terra i pobresa. Treballen i treballen al camp sense descans, en condicions duríssimes que molts adults del nostre món trobarien insuportables. Elles, no obstant això, aconsegueixen sobreviure dia rere dia, exhibint una resiliència poc habitual contra l’adversitat. Potser és perquè el seu món interior, l’univers imaginari on es refugien, els permet fer front al sofriment i la injustícia. Treballen, però també juguen. I en els seus jocs reflecteixen els seus somnis i anhels: una llar i una família.

En esta ocasió, no estava permés prendre fotos. Però us vam mostrar a continuació una sèrie de fotografies publicades en el web de la sala perquè pugueu observar el màgic i bonic moment que hem viscut els peixos.

Alumnos/as de 5 años.