AD LIBITUM

Qui va dir que la música clàssica era avorrida? Ad Libitum és un grup de músics sevillans els quals ens han fet gaudir de la bellesa de les peces universals que s’interpreten a través de l’humor, la sorpresa i l’atractiu visual i sonor que aporten els instruments insòlits com el Tripticòfon Tuboidal, el Serrutx Tenor, el Vidriolí i el Vidrioloncel Copodivarius, el Destilarmonium Percutent en Do per a Tres o El Campanòfon Sostinent de Cua.

Un desconcert de gala divertidament seriosa amb un repertori mezzo forte triat de les partitures clàssiques més selectes, moviment alegretto i moments de sonata muntada.

Un concert didàctic, molt divertit i emocionant amb un enfocament diferent: acostar la música clàssica als xiquets i xiquetes a través de l’humor, la sorpresa i el gaudi visual. Un espectacle musical amb posada en escena teatral que derroca els murs del formal per a fer de l’ocasió un moment d’intens gaudi i aprenentatge.

L’objectiu principal és despertar en l’alumnat una inquietud per la música clàssica, amb una aproximació poc convencional, hilarant, excèntrica i inoblidable. Un recorregut per peces dels més rellevants compositors de la història de la música, presentat i executat de manera insòlita, amb instruments sorprenents i divertits amb una combinació de clown, teatre i música en directe.

Alumnos/as de 5 años.